Redaksjonen

Lars Volldal (f. 1987) har studert historie og samanliknande politikk ved Universitetet i Bergen, jobbar som gravande journalist, og har mellom anna vore rådgivar og fylkesleiar for Miljøpartiet Dei Grøne.

Varg Lukas Folkman (f. 1995) studerer rettsvitskap ved Universitetet i Bergen, har ein bachelor i filosofi, er tidlegare styreleiar i  Venstrealliansen, anmelder sakprosa i Agenda Magasin og jobbar som journalist.

Anders Parmann (f. 1989) er jurist og underviser ved Nord Universitetet.

Julie Brun Bjørkheim (f. 1994) studerer samfunnsøkonomi ved Universitetet i Oslo og jobbar som vitskapleg assistent ved NUPI.

Preben Sørheim (f. 1987) er stipendiat i filosofi ved Universitet i Bergen og redaksjonsmedlem i Manifest tidsskrift.

Ragnhild Freng Dale (f. 1989) er teaterarbeidar, kritikar og stipendiat ved Scott Polar Research Institute, University of Cambridge.

Tarjei Ellingsen Røsvoll (f. 1995) studerer ved Det juridiske fakultet i Bergen, er spaltist i Klassekampen, styremedlem og sit i Studentparlamentet for Venstrealliansen i Bergen.

Helene Askeland Thuen (f. 1994) studerer samanliknande politikk ved Universitetet i Bergen.

Mari Gjengedal (f. 1988) er utdanna samfunnsgeograf frå UiO, har bachelor i sosiologi og psykologi frå NTNU og har mellom anna vore leiar for miljø- og utviklings organisasjonen Spire.

Thor Olav Iversen (f. 1987) er utdanna samfunnsøkonom og stipendiat ved Senter for Vitenskapsteori.

Johan Elfving (f. 1993) har bachelor i samanliknande politikk, er tillitsvalt i NTL Ung og vitskapleg assistent ved Universitetet i Bergen.

Jenny Nygaardsmoen (f. 1994) studerer sosiologi ved Universitetet i Bergen og er initiativtakar til Rethinking Economics Bergen.

Andreas Madsen Berg (f. 1995) studerer administrasjon og organisasjonsvitskap ved Universitetet i Bergen, tidlegare medlem av bystyret i Bergen for Sosialistisk Venstreparti.

Ansvarlige redaktørar:

Lars Volldal

Varg Lukas Folkman

Redaksjonsråd

Astrid Hauge Rambøl

Audun Syltevik

Gøran Østeman Thengs

Knut Knapskog

Maria Dyrhol Sandvik

Peter Hatlebakk

Siri Knapskog

Tiril Rustand Halvorsen

Fredrick Tønsvoll Mortvedt

Ida Storehaug

Sofie Marhaug