Radio Røyst


Radio Røyst #10: Lockout og gode byer.

Vi har fått med oss (nesten) kunsthistoriker og generelt bra fyr, Sindre Viulsrød, for å diskutere hva som skal til for å skape en god by. I tillegg har NHO bidratt for å gjøre verden vesentlig verre, og dette diskuterer vi selvfølgelig.


Radio Røyst #9 – Et skifte med mange farger og Eivind Trædal

Tarjei og Anders har vært så heldige å få med seg Eivind Trædal for å snakke om hans nye bok, hvorfor venstresida er dårlig, hvorfor antikapitalisme er bra og at vi iallefall må klare å samle noen krefter for å redde miljøet og sånt.


Radio Røyst #8: Halloween spesial

Det er Halloween så vi gjør noe skummelt og snakker med høyresida. Lyden på den ene personen ble dessverre litt dårlig de første 10 minuttene, men det blir bra etter det, så hopp over om du vil.


Radio Røyst #7 – Å være deprimert på venstresiden

Denne gangen har Anders og Tarjei fått med seg redaksjonsmedlem i Røyst Helene Askeland Thuen, og de snakker som vanlig om mye forskjellig, men kanskje mest om at det er litt håpløst å være radikal på venstresiden for tiden. Trenger du tips til å stå løpet ut? Vi gir deg kanskje ikke det, men vi gir deg en god latter.


Radio Røyst #6

Ny runde Radio Røyst, denne gangen i stua til Anders. Det snakkes om litt av hvert, deriblant ateisme, rasjonalitet og erfaringer med kirkebygg.


Radio Røyst #5 – Tarjei og Anders får endelig snakke litt om juss

Denne gangen – med nytt lydutstyr – snakker Tarjei og Anders om aktualiteter og menneskerettighetene.


Radio Røyst #4 – Den autoritære venstresida

Radio Røyst fortsetter denne gangen med dårligere opptaker men Tarjei har gjort en iherdig innsats på Audacity. Ellers snakker vi om den autoritære venstresida, eller rettere sagt, sosialismens (autoritære) problem. Anders redder Tarjei fra å si dumme ting, og vi finner frem til uenigheter i håndhilsedebatten.


Radio Røyst #3

Vi snakker om Frp og sivil ulydighet! Bedre lyd! Lover!


Radio Røyst #2

Tarjei og Anders er tilbake og har forsøkt å skape mer struktur. Lytterne får vurdere selv hvordan det går. De snakker om danskene har blitt helt sprø, om Agenda vil bli reddet av sin nye daglige leder, og ender opp med en lang digresjon der de snakker om politi og kriminalitet.


Radio Røyst #1

Tarjei og Anders snakker om fascisme, streik, om venstresida skal være kule, om høyresidas podcaster, hvorfor gamle mennesker blir gale og om det virkelig ikke har vært noen nazister i Bergen siden man banka dem på togstasjonen.